Norma-Bloom-Suicidal-Tendencies-0003De punk-rock legende Mike Muir van de legendarische band Suicidal Tendencies heeft een dag voor zijn optreden, in een uitverkocht 013 Tilburg, een videoclip opgenomen samen met de Nederlandse band Norma Bloom. De bassist van Norma Bloom Paul van der Maat: “We zijn erg trots dat we Mike Muir hebben kunnen strikken voor onze videoclip. Wij hebben het nummer -Monopoly On Sorrow- van Suicidal Tendencies gecoverd en hier een geheel eigen draai aan gegeven. We hebben dit nummer aan Mike laten horen en hij was zeer enthousiast. Tot mijn grote vreugde kregen we zeer positieve reacties en alle medewerking.”
Norma-Bloom-Suicidal-Tendencies-0002Zangeres Madelief Licht van Norma Bloom is zeer trots wanneer Mike de filmstudio in komt lopen en alle medewerking verleent aan de videoclip. “Het is echt zeer bijzonder, je zou dit kunnen vergelijken met de Paul McCartney van de Rock-Punk scene die eventjes langskomt!…. echt niet normaal.”
De videoclip is binnenkort te bekijken op www.normabloom.com. Het camerawerk en is van Daan Blits (Eat The Lime) en de foto’s van Krijn Westerburgen (www.krijnfotografie.nl).