IMG_8613-Mutsy-film-opnames-filmstudio-tilburgOok wel eens een belletje gekregen van je schoonouders over hoe die kinderwagen nu ook al weer uitgeklapt moet worden? Dit is een bekend fenomeen. Mutsy heeft hier iets op bedacht. Het team van het wereldberoemde merk Mutsy uit Goirle heeft in onze filmstudio vandaag hun instructiefilms geschoten.

Camera man en filmmaker Eric Weterings en styliste Gitte Robeyns van Mutsy waren op zoek naar ruime spierwitte achtergrond en een grote rondwand. Hierdoor zou de instructiefilm zoveel mogelijk overeenkomen met de productfotografie.

Het Belgische model Ann demonstreert hoe de kinderwagens en buggy’s van Mutsy eenvoudig ingeklapt en uitgeklapt kunnen worden. Zij wordt constant verzorgd door Makeup artist Kim Printemps. De nieuwe lijn Nexo compacte stadsbuggy van Mutsy wordt binnenkort gelanceerd en hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang!

Al sinds 1937 helpt Mutsy jonge ouders met het vinden van dat evenwicht, door comfortabele, betrouwbare kinderwagens en buggy’s te maken die de mobiliteit vergroten en het leven als papa en mama vergemakkelijken.

IMG_8615-Mutsy-film-opnames-filmstudio-tilburg IMG_8617-Mutsy-film-opnames-filmstudio-tilburg